Κ&Π Engineers

Το τεχνικό γραφείο KENGINEERS ιδρύθηκε το 2014 από τους Κουφίδη Δημήτριο Διπλ. Μηχανολόγο Μηχανικό και Παπαθανασίου Στέφανο Πτυχ. Μηχανολόγο Μηχανικό.

Το τεχνικό γραφείο KENGINEERS αποτελεί μία νέα πρόταση στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένη στις νέες απαιτήσεις που διαμορφώνονται, επιδιώκοντας να αποτελέσει μία συνεχή, αξιόπιστη και επιτυχή επιλογή συνεργασίας για την κάθε επιχείρηση.

Αντικείμενο μας, μέσα από την ολιστική προσέγγιση των διαφόρων έργων και των απαιτούμενων διαδικασιών είναι η πλήρης αδειοδότηση επιχειρήσεων, όπως οι εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης οχημάτων, βιομηχανικών και βιοτεχνικών εγκαταστάσεων, επαγγελματικών εργαστηρίων, η περιβαλλοντική αδειοδότηση, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας, η έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, η τεχνική υποστήριξη έργων κ.ά.

Το τεχνικό γραφείο  KENGINEERS διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και απαρτίζει σε συνδυασμό με τους συνεργάτες του μία δυναμική ομάδα η οποία προσφέρει στον πελάτη και στην επιχείρηση, υπηρεσίες B2B Engineering υψηλού επιπέδου, όπου η εμπειρία και η εξειδίκευση εγγυώνται την επιτυχημένη και ολοκληρωμένη σύνθετη τεχνική υποστήριξη. Οι KENGINEERS και το δίκτυο συνεργατών έχουν ως στόχο να παρέχουν στην αγορά ένα ευρύ ανταγωνιστικό πεδίο εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσίων.

Το μοντέλο διαχείρησης των έργων που αναλαμβάνουμε, οι διοικητικές και ιεραρχικές δομές, οι ροές εργασιών που επιλέχθηκαν και η κοινή πολιτική ταυτότητας που εφαρμόζεται στην ομάδα μας, αποτελούν τη βάση για να καλύψουμε με επιτυχία τις ανάγκες των πελατών μας. Ιδιαίτερη μέριμνα στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας δίνεται στο να διατηρείται ανταγωνιστικό το επίπεδο εξυπηρέτησης μας προς τους πελάτες μας, καθιστώντας μας με αυτόν τον τρόπο σε πλεονεκτική θέση στην αγορά.    

 

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στην παρακάτω διεύθυνση:

Μοναστηρίου 137,  2ος Όροφος

Τ.Κ.: 54627 Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας :

Τηλ.: 2313033241 ● Fax: 2313033241 ● e: info@knp-engineers.grΟ Κουφίδης Δημήτριος Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ. γεννήθηκε το Μάρτιο του 1983 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται έως και σήμερα. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του το 2008, έχοντας αποφοιτήσει από την Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τον Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών το 2007. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αδειοδότηση εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης οχημάτων, βιομηχανιών-βιοτεχνιών, καθώς επίσης και πολλών άλλων δραστηριοτήτων. Έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος μεγάλων συμβουλευτικών εταιρειών, όπου έχει εκπονήσει και συμμετάσχει σε μελέτες σημαντικών και πρωτοποριακών project, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σε ειδικές επιτροπές - σύμβουλος υποστήριξης διαφόρων φορέων.Ο Παπαθανασίου Στέφανος Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του ΤΕΙ Σερρών, ζει και δραστηριοποείται με έδρα τη Θεσσαλονίκη όπου και γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1984. Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 2008 όταν και συνεργάστηκε με μεγάλη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Το 2011 ιδρύει το δικό του τεχνικό γραφείο, στο οποίο ασχολήθηκε και αδειοδότησε πάνω από 150 επιχειρήσεις, παρέχοντας στη συνέχεια την καθοδήγηση του για  την ορθή και σύγχρονη λειτουργία τους. Στο διάστημα μέχρι και σήμερα έχει ασχοληθεί με πολλές και σημαντικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία πάνω στα θέματα των Αδειών Λειτουργίας.

 

Στα μέσα του 2014 ο Κουφίδης Δημήτρης και ο Παπαθανασίου Στέφανος αποφασίζουν να συνεργαστούν, δημιουργώντας ένα ισχυρό δίδυμο, και ιδρύουν το Τεχνικό Γραφείο Κ&Π Engineers.  Το γραφείο λειτουργεί στο πρότυπο των Β2Β Engeneering υπηρεσιών καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών της αγοράς και των επιχειρήσεων. Η ομάδα μας στελεχώνεται από νέους ανθρώπους, με σημαντική εργασιακή εμπειρία στο χώρο. Με βάση τις θεμελειώδεις κοινωνικές αξίες της ειλικρίνειας και τιμιότητας, πορευόμαστε δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.Οι υπηρεσίες του Τεχνικού Γραφείου KENGINEERS ικανοποιούν και καλύπτουν εξ' ολοκλήρου, σε ολόκληρο το φάσμα των ειδικοτήτων του μηχανικού, το σύνολο των μελετητικών αναγκών και αδειολογικών απαιτήσεων κάθε επιχείρησης (σε οποιδήποτε τομέα και αν αυτή δραστηριοποιείται) ή των επιθυμιών του ιδιώτη. Επίσης μέσω των συνεργασιών που έχουμε αναπτύξει είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε συνολικά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν για την λειτουργία μία επιχείρησης, γνωρίζοντας πως η ολιστική αντιμετώπιση της ορθής, σύννομης και αποτελεσματικής της λειτουργίας της θα αποτελέσει για αυτήν στο μέλλον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την καθιέρωση της στον χώρο όπου δραστηριοποιείται.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Τεχνικού Γραφείου KENGINEERS είναι:      [ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ]

NEA

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η υπ' αριθμ. οικ.16228/2017 Υ.Α. του Υπουργείου εσωτερικών - οικονομίας και ανάπτυξης – υγείας - πολιτισμού και αθλητισμού περιβάλλοντος και ενέργειας, σχετικά με την απλοποίηση της διαδικασίας ίδρυσης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και στα θέατρα και στους κινηματογράφους.

Ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το σχέδιο νόμου «Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2014/94/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου 2014 για την ανάπτυξη Υποδομών Εναλλακτικών καυσίμων, απλοποίηση διαδικασίας, αδειοδότησης και άλλες διατάξεις πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας, και λοιπές διατάξεις», η δημοσίευση του οποίου αναμένεται σύντομα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Με εγκύκλιο της η Διεύθυνση Τεχνολογίας Οχημάτων και Εγκαταστάσεων δίνει διευκρινήσεις περί ενημέρωσης φακέλου που περιλαμβάνει αλλαγές που επιβλήθηκαν από νομοθεσία του συστήματος εισροών-εκροών, καθώς και διευκρινήσεις για την διαδικασία αλλαγής προϊόντοςπρατηρίου υγρών καυσίμων.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

address

Μοναστηρίου 137, 2ος όροφος
Τ.Κ. 546 27 Θεσσαλονίκη
Τel - Fax:2313 033241
Email: info@knp-engineers.gr

form-fields
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τη λέξη που βλέπετε στην εικόναgoogle-map