Παρεχόμενες Υπηρεσίες του Τεχνικού Γραφείου Κ & Π Engineers στην εταιρεία Μákina Mοτοσικλέτες Α.Ε.

Η εταιρεία Μákina Mοτοσικλέτες Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1979 στο χώρο της μοτοσικλέτας, με δυναμική παρουσία στο εμπόριο, στους αγώνες, και στην υποστήριξη των μοτοσικλετιστών.

-Διαμόρφωσε μία διαφορετική φιλοσοφία στην σχέση της με τους αναβάτες και αυτό αντανακλάται στην συνεχή και αδιάλειπτη πετυχημένη παρουσία της.

-Είναι επί σειρά ετών αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αυστριακής KTM στην Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

-Είναι Dealer της Γκοργκόλης Α.Ε. (SYM-MODENAS-DAYTONA-QUADRO) μοναδική στην ανατολική πλευρά της πόλης. 

-Η εταιρεία διαθέτει την πλουσιότερη στην Ελλάδα γκάμα μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών με την πιο πρωτότυπη διαχείριση.

-Επίσης συνεργάζεται με έμπειρους συναδέλφους σε κλάδους όπως ελαστικά μότο (OK WHEEL) εξουσιοδοτημένα συνεργεία HONDA,SUZUKI,DUCATI,KTM (PRO BIKE) για πληρέστερη εξυπηρέτηση.

Η συνεργασία του Τεχνικού Γραφείου Κ & Π Engineers με την Μákina Mοτοσικλέτες Α.Ε. ξεκίνησε το 2014 με την δημιουργία ενός σύγχρονου συνεργείου μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και την αδειοδοότηση του από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δ/νη Μτεαφορών, Πυροσβεστική Υπηρεσία κλπ).

Ταυτόχρονα εξασφαλίσαμε για το κατάστημα μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της εταιρείας το πιστοποιητικό ενεργητικής πυροπροστασίας με την έγκριση της μελέτης πυροπροστασίας από την αρμόδια Πυροσβετική Υπηρεσία.

Επιπλέον στη μέχρι σήμερα συνεργασία μας υποστηρίζουμε και το δίκτυο συνεργατών της Μákina Mοτοσικλέτες Α.Ε. αδειοδοτώντας τα συνεργεία μοτοσυκλετών, τροχών και ελαστικών και τα καταστήματα των περισσότερων συνεργατών της εταιρείας. 

 
google-map