Κουφίδης Δημήτριος

Ο Κουφίδης Δημήτριος είναι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε το Μάρτιο του 1983 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται έως και σήμερα.

 Το 2000 αποφοίτησε από το 32ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης από όπου στη συνέχεια εγγράφεται στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ στο Τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών. Το 2007 παρουσιάζει την διπλωματική του εργασία με θέμα "Ανάπτυξη Συστήματος Logistics Βιομάζας για την Ελληνικά Υφαντουργία" στην οποία αριστεύεται και αποφοιτά από τον τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Έκτοτε, και έχοντας υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό, ξεκινάει την καριέρα του ως Μηχανολόγος Μηχανικός ασχολούμενος κατά κύριο λόγο με ποικίλα έργα στον ιδιωτικό τομέα. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αδειοδότηση εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης οχημάτων, βιομηχανιών-βιοτεχνιών, καθώς επίσης και πολλών άλλων δραστηριοτήτων. Στην μέχρι σήμερα πορεία του έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος μεγάλων συμβουλευτικών εταιρειών, όπου έχει εκπονήσει και συμμετάσχει σε μελέτες σημαντικών και πρωτοποριακών project, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σε ειδικές επιτροπές - σύμβουλος υποστήριξης διαφόρων φορέων.

Το 2014 αποφασίζει να ιδρύσει την δική του επιχείρηση το Τεχνικό Γραφείο Κ & Π Engineers, όπου οι αξίες, η λειτουργία και η φιλοσοφία της οποίας εκφράζει απόλυτα την αντιμετώπιση και τις σκέψεις του περί του επαγγέλματος του Μηχανικού και την επαγγελματική του προσωπικότητα.Βρίσκεστε εδώ: Κουφίδης Δημήτριος
google-map