Παπαθανασίου Στέφανος

Ο Παπαθανασίου Στέφανος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1984 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται έως και σήμερα.

Το 2002 αποφοίτησε από το 19ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης από όπου στη συνέχεια εγγράφεται στο Τμήμα των Μηχανολόγων του ΤΕΙ Σερρών, από όπου και αποφοιτά με επιτυχία το 2007.

Έκτοτε, και έχοντας την τιμή να υπηρετήσει στην Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, ξεκινάει την καριέρα του ως Μηχανολόγος Μηχανικός, έχοντας ως κύρια και βασική ενασχόληση του της αδειοδότοση ιδιωτικών έργων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αδειοδότηση εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης οχημάτων, κυκλοφορακών συνδέσεων και έργων οδοποιίας, καταστημάτων υγειονομικού ενδαιφέροντος και μελετών πυρασφάλειας. Το 2011 ιδρύει το δικό του τεχνικό γραφείο, στο οποίο ασχολήθηκε και αδειοδότησε πάνω από 150 επιχειρήσεις, παρέχοντας στη συνέχεια την καθοδήγηση του για  την ορθή και σύγχρονη λειτουργία τους. Στο διάστημα μέχρι και σήμερα έχει ασχοληθεί με πολλές και σημαντικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία πάνω στα θέματα των Αδειών Λειτουργίας.

Το 2014 αποφασίζουν να συνεργαστούν με τον Δημήτρη και να ιδρύσουν το Τεχνικό Γραφείο Κ & Π Engineers, όπου έχουν δημιουργήσει μία ομάδα η οποία στελεχώνεται από νέους ανθρώπους, με σημαντική εργασιακή εμπειρία στο χώρο.google-map